0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Optimizam na Marakani: Očekujemo pozitivan rezultat arbitraže, igraćemo u Evropi (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.14 u 14:40

Generalni sekretar FK Crvena zvezda, Miodrag Zečević, nakon sastanka u sedištu UEFA u Nionu, izneo je svoje impresije kao i očekivanja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Meni je to bila prva arbitraža u UEFA. Iskustva iz drugih arbitraža vam koriste da razumete proceduru, način ophođenja, spremnost i pripremanje dokumentacije izlaganja na toj arbitraži. Radi se o jednoj vrlo ozbiljnoj arbitraži sa vrlo edukovanim učesnicima, i zaista su mi utisci iz Niona po tom pitanju veoma pozitivni. Sam zaključak sa arbitraže ne postoji. Postojao je usmeni zahtev arbitražnog veća da se dostavi dopunska dokumentacija za koju se zna da postoji kod nezavisnih revizorskih kuća, kao i u dokumentaciji FK Crvena zvezda. Ona će biti kompletirana i dostavljena UEFA u najkraćem mogućem roku. U smislu ročnosti donošenja odluke, ono što očekujemo je da u roku od dve nedelje bude doneta arbitražna odluka vezana za naš slučaj“ – objasnio je Zečević u izjavi za klupski sajt.

Kada je sam postupak dobijanja licence u pitanju, Zečević je optimista.

„Što se tiče Crvene zvezde, očekujemo pozitivan rezultat arbitraže, međutim ono što nas vezano sa tim očekuje jeste i naše licenciranje 30. maja, odnosno neke obaveze do 30. juna koje moramo da ispunimo. Očekujem da ih uspešno ispunimo, kao i do sada, i da dobijemo evro licencu na normalan proceduralan način. Svaka arbitraža nosi procenat neizvesnosti, ali očekujem da uspemo u tom postupku kao što očekujem i da izmirimo naše prispele obaveze u postupku licenciranja. Prema tome, mogu sa velikom dozom optimizma da kažem da ćemo igrati Evropu. Za to su potrebne dve stvari, fudblaski rezultat koji se zaslužuje na terenu, i rezultat finansijslog fer pleja“ – zaključio je Zečević.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter