0
TimeOut

Naslednica Larise Rikelme se interesuje za Jarića i Đokovića (FOTO)

Objavljeno: 07.05.14 u 12:50

Fabi Martinez još uvek nije poznata kao Larisa Rikelme, ali ozbiljno preti da joj preuzme slavu pošto je u Paragvaju već proglašena za najpopularniju mondijalsku navijačicu.

Fabi-3

20-godišnja Paragvajka je u intervjuu za Blic najpre izrazila žaljenje što neće imati priliku da u Brazilu navija za svoju otadžbinu, ali ni za Srbiju koja se takođe nije plasirala na Svetsko prvenstvo.

Da nije bila samo kutoazna u razgovoru sa predstvanikom medija iz naše zemlje pokazuje i to što Martinezova vrlo dobro zna ko su sportisti iz Srbije pa je tako pokazala intresovanje za Marka Jarića pošto je čula da je odnedavno singl, a takođe je pohvalila i Novaka Đokovića pošto pomno prati teniska dešavanja.

Kao svoj najveći adut Martinezova ističe pozadinu na kojoj kako kaže ima seksi tetovažu pa je to ono što muškarci prvo primete kod nje.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter