0
Fudbal

Kurtoa zahteva od Čelsija transfer u Barsu?!

Objavljeno: 07.05.14 u 20:59

Golman Atletiko Madrida na pozajmici iz Čelsija – Tibo Kurtoa na leto će zatražiti od londonskog kluba transfer u Barselonu, tvrdi neimenovani izvor Mundo Deportiva. 

tibo-kurtoa-lezi

Prema izvoru uglednog katalonskog medija, Kurtoa je ‘lud’ za Barsom i želi po svaku cenu da ostane u Primeri i zatražiće od Čelsija da se na leto preseli na Kamp Nou.

Mundo Deportivo se poziva na pouzdani izvor blizak belgijskom golmanu, koji želi veći izazov od Atletiko Madrida na čijem je golu kao pozajmljen branio prethodne tri sezone.

Podsetimo, Kurtoa je ugovorom za Čelsi vezan do juna 2016. godine, pa je sada na potezu sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta, koji je već doveo jednog golmana Mark Andre ter Štegena iz Borusije Menhengladbah.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter