0
Evropske lige

Džeko, Jaja i Jovetić vode Siti do titule, Sanderlend opstao (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.14 u 22:43

Fudbaleri Mančester Sitija napravili su veliki korak ka osvajanju titule pošto su večeras na svom Itihadu pobedili Aston Vile rezultatom 4:0 (0:0), dok je Sanderlend obezbedio opstanak nakon trijumfa nad VBA – 2:0 (2:0) kolo pre kraja Premijer lige. 

dzeko

Siti sada ima dva boda više od Liverpula i postaće šampion ukoliko u poslednjem kolu uzme barem bod protiv Vest Hema na svom stadionu.

Siti je kontrolisao igru od samog početka, ali je do pogodaka došao tek golovima Edina Džeka u drugom poluvremenu nakon identičnih akcija po desnom boku.

Prvo je u 64. minutu Silva maestralno pronašao Zabaletu, koji vraća za Džeka, a ovaj lako savladao Guzana. Osam minuta kasnije nakon preslikane akcije, Zabaleta vraća povratnu za Nasrija čiji udarac brani Guzan, ali se na pravom mestu našao Džeko za velikih 2:0. Na 3:0 povisio je Stevan Jovetić prelepim udarcem sa 16 metara, da bi konačan rezultat fenomenalnim solo prodorom preko čitave polivine postavio Jaja Ture u nadoknadi vremena.

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov odigrao je svih 90 minuta za domaći tim.

Sanderlend je uspeo da dođe do opstanka nakon što je u poslednjih pet kola osvojio 13 bodova. Strelci za Sanderlend bili su Kolbek u 13. i Borini u 31. minutu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter