FOTO:STARSPORT
in , ,

Škuletić: Nadamo se kiksu Zvezde u Užicu

U Partizanu ne gube nadu sve dok ona postoji pa tako i napadač Petar Škuletić veruje da bi Crvena zvezda, koja trenutno ima tri boda više od crno-belih, mogla da kiksne u narednom kolu u duelu sa užičkom Slobodom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Imamo obavezu da zabeležimo sve pobede do kraja i nadamo se odbrani titule sve dok postoji šansa. Znamo, za to je potreban i kiks Crvene zvezde, prvi – već protiv Slobode u Užicu. Čitam sad, Ere hoće da istupe iz lige, iskreno se nadam da se to neće desiti. Poznato je da je tim Ljubiše Stamenkovića uvek naročito motivisan i igra dobro protiv „večitih”, nema razloga da ne bude tako i u subotu. Ako komšije pobede, realno – šanse će nam biti značajno umanjene. U suprotnom – uzdaću se i u Vojvodinu“ – rekao je Škuletić u izjavi za Žurnal.

Međutim, zbog boljeg međusobnog skora Crvena zvezda može čak sebi da dozvoli jeda kiks odnosno Partizanu je potrebno da komšije ne pobede u dve od preostale tri utakmice kako bi i sedmi uzastopni put podigli pobednički pehar koji se dodeljuje prvaku države.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Šta je Groskrojc stavio u kebab kojim je pogodio navijača?

Odložena odluka, Zvezda dobila novi rok da reši problem