0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Ko ima najjači šut u Partizanu?! (FOTO)

Objavljeno: 06.05.14 u 19:04

Takmičenje za najjači šut Superlige Jelen Super šut u utorak je održano u sportskom centru Zemunelo. Fudbaleri Partizana oprobali su se u udarcima sa razdaljine od sedam metara, a kao najbolji pokazao se Živko Živković. 

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Pravo da se takmiče za Najjači šut Jelen Super lige imaju svi licencirani igrači klubova Jelen Super lige, a nadmeću se igrači i golman iz prve postave timova, prema izboru trenera.

Šutira se sa sedam metara udaljenosti od gola, svaki igrač ima pravo na dva pokušaja, a kao rezultat se uzima najjači šut.  Prvi je loptu namestio Saša Marković, ali nije uspeo da prebaci 120 km/h. 

Posle njega, uz ovacije saigrača i ostalih ljudi prisutnih u utorak na prepodnevnom treningu crno-belih, lopti je prišao golman Živković. Snažno je opalio i dogurao do 131 km/h, što je bio najbolji rezultat. 

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Mnogi su očekivali da rekord postavi Nikola Drinčić, fudbaler koji je za nekoliko meseci u crno-belom dresu više puta demonstrirao svoj razoran i precizan udarac. No, očigledno da je preciznost mnogo važniji faktor kod šuta Drinčića, pošto je aparat izmerio udarac od 118 km/h. 

U dosadašnjem delu takmičenja, najjači su bili šuteri Javora.

  1. Stevan Račić, FK Javor – 136 km/h
  2. Ivan Josović, FK Javor; Dejan Milovanović, FK Voždovac – 131 km/h
  3. Predrag Đorđević, FK Javor; Budimir Janošević, FK Spartak; Marko Jevtović, FK Novi Pazar – 130 km/h
  4. Branko Pauljević, FK Radnički; Stefan Mihajlović, FK Sloboda – 127 km/h
  5. Aleksandar Trišović, FK Radnički; Aleksandar Ćivun, FK Sloboda, Nejc Pečnik, FK Crvena Zvezda; Nikola Vasiljević i Darko Micevski, OFK Beograd – 126 km/h
  6. Vladimir Milenković, FK Radnički; Nikola Popara, FK Vojvodina; Slavko Ćulibrk, FK Voždovac; Danijel Stojković, FK Voždovac; Miloš Tintor, FK Radnički 1923 – 124 km/h

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter