0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Čović: Ovo je veliki podstrek za nas, igraćemo u Evropi

Objavljeno: 06.05.14 u 13:29

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da je odluka Evropske fudbalske unije (UEFA) da crveno-beli igraju na evro sceni veliki podstrek da se što pre reše svi problemi.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Veliki podstrek je to sto je faktički odbijena žalba UEFA. Iza toga stoji veliki rad, naravno da smo mogli neke stvari i bolje da uradimo, ali da ne lamentiramo, već da u periodu ispred nas hitno preduzmemo određene mere, znaju se koje, da ne dođemo u sličnu situaciju“ – rekao je Čović novinarima na Malom Kalemegdanu, gde je košarkaški klub proslavio slavu – Đurđevdan, prenosi agencija Tanjug

Prema njegovim rečima napravljen je važan korak, pre svega jer je klubu „visio mač nad glavom“.

„Naročito je teško što to vučemo iz nekih prošlih vremena, odluka je dobra, daje nam prostor za optimizam, ali i još veću obavezu da uradimo ono što nismo u 2013. godini“ – naveo je Čović.

On ne krije da u klubu nema para, ali smatra da je upravo zbog toga Zvezda jedinstven primer u Evropi i svetu.

„Mislim da ćemo biti jedinstveni, kao neko ko je u takvoj situaciji i uz konstantan pritisak da nas neko stalno gura osvojimo prvo mesto. Neka to bude dodatni podsticaj da rešimo sve probleme, ne samo u fudbalskom, nego i u ostalim klubovima, gde situacija nije puno bolja“ – zaključio je Čović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter