0
Evropske lige

Rodžers veruje u ubedljive pobede Liverpula

Objavljeno: 05.05.14 u 14:02

U Liverpulu ne gube nadu da bi mogli da dođu do šampionske titule ukoliko u preostala dva meča zabeleže ubedljive trijumfe, a pored toga menadžer „crvenih“ Brendan Rodžers veruje da ni Mančester Siti neće lako doći do pobeda u poslednje dve utakmice.

Brendan Rodžers

„Ako neki tim može da postigne mnogo golova i preokrene situaciju u svoju korist onda smo to mi i to će nam biti cilj. Sećate se da je Čelsi u sezoni 2009/10 u poslednjem kolu savladao Vigan sa 8:0. Daleko od toga da ne poštujemo Njukasl, ali ako neko postiže golove to smo mi, mi ne igramo na 1:0“ – kazao je Rodžers koji je potom pričao o protivnicima Mančester Sitija:

„Aston Vila igra dobro kontre i odlični su u gostima, dok Vest Hem kada ima svoj dan itekako može da bude nezgodan rival. Siti mora da pobedi naredna dva meča što znači da bi trijumfovali u pet utakmica uzastopno što su ove sezone uradili samo jednom.“

Liverpul i Siti imaju identičan broj bodova i još po dva meča do kraja sezone pa bi lako moglo da se desi da na kraju odlučuje gol razlika koja je u ovom trenutku ubedljivo na strani „građana“ koji imaju +59, dok su „crveni“ na +50.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter