0
Domaći fudbal

FOTO: fkjagodina.org.rs

Predsednik Jagodine: Trofej u Kupu Srbije naša borba protiv decentralizacije

Objavljeno: 05.05.14 u 18:24

Predsednik Jagodine Goran Milanović rekao je da je finale Kupa Srbije protiv Vojvodine najznačajnija utakmica sezone i istakao da se nada odbrani trofeja. 

“Prošle godine kada smo doneli pehar u Jagodinu obećali smo da će ovde ostati. Zalažemo se godinama za decentralizaciju sporta i fudbala, a kako ćemo je napraviti drugačije i bolje nego da u Jagodinu donesemo trofeje iz Beograda. To je još jedan značaj ove utakmice. Jagodina će nastaviti ovim tempom i siguran sam da ćemo potvrditi ovo o čemu pričam i ostvariti naša očekivanja“, rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

On je dodao da osvajanjem nacionalnog kupa očekuje potvrdu svog tima kao jednog od najboljih klubova u zemlji.

“Mi smo ove godine, kao i prošle sezone išli na dva fronta, jedan je prvenstvo i treće mesto na kojem se sada nalazimo i koje nam garantuje izlazak u Evropu. Draže će nam biti ako to ostvarimo kroz osvajanje kupa. Ući ćemo u istoriju i biti na poziciji jednog od najboljih srpskih klubova“, rekao je Milanović, koji poštuje svog rivala u finalu Kupa Srbije.

“Vojvodina je sezonu posvetila osvajanju kupa i to je još veća opasnost. To će nam biti motivacija da budemo još oprezniji, ali snažniji i jači od protivnika“, zaključio je Milanović.

Finale Kupa Srbije između Jagodine i Vojvodine igra se u sredu od 20 sati na stadionu Partizana.

hotsport.rs/tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter