0
Evropske lige

Matić i Salah nove Murinjove žrtve

Objavljeno: 05.05.14 u 14:20

Da Žoze Murinjo ume da prebaci krivicu na igrače kada njegovom timu ne ide najbolje poznato je od ranije, a poslednji koji su se našli na udaru menadžera Čelsija su zimska pojačanja „plavaca“ Nemanja Matić i Mohamed Salah.

matic-ivanovic

Nakon što se posle eliminacije iz Lige šampiona istresao na Edena Azara gospodin „Specijalni“ je krivce za slabu partiju i remi Čelsija sa Noričem u ligaškom meču našao u Srbinu i Egipćaninu koji su tokom zime na njegovo insistiranje došli na Stamford Bridž.

Dejli Mejl piše da je Murinjo Matiću navodno rekao da nije siguran da li je bio u pravu kada ga je vratio u Čelsi i da je moguće da je pogrešio, dok je Salahu kojeg je zamenio u poluvremenu poručio da više nije siguran da li ovaj želi da bude profesionalac ili da se zabavlja na terenu.

Podsećamo da je Matić po dolasku u London naišao na vrlo dobre ocene kako javnosti tako i samog Murinja koji nije štedeo komplimente za igre srpskog reprezentativca. Šta se u međuvremenu desilo ostaje enigma.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter