in , ,

‘Igramo za raju, zanemarujemo taktiku’ – ovde će se Bosna spremati za Mondijal! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine za Svetsko prvenstvo u Brazilu će se spremati u Hrasnici, a ne u modernom trening centru u Zenici, saopštio je selektor naših zapadnih suseda Safet Sušić.

bosna

To je totalno neočekivana odluka selektora Bosne i Hercegovine, s obzirom na to da se u Zenici nalazi jedan od najmodernijih trening centara u jugoistočnoj Evropi, za čiju izgradnju je UEFA donirala oko 4,5 miliona evra, a otvorio ga je predsednik ove organizacije Mišel Platini lično.

Međutim, prema Sušićevim rečima, igrači su srećni što će se pripremati u Hrasnici, uprkos tome što je tamošnji teren trenutno potpuno uništen.

“Ja sam to odlučio. Razgovarao sam sa igračima i oni su oduševljeni što ćemo se pripremati u Hrasnici“, izjavio je Sušić.

Podsetimo, Bosna i Hercegovina će ove godine zabeležiti svoj prvi istorijski nastup na Svetskom prvenstvu, a takmičiće se u grupi F sa Argentinom, Nigerijom i Iranom.

Gde će se pripremati za utakmice na Mondijalu, pogledajte u videu ispod.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Uprava Vojvodine predložila svog kandidata za predsednika

Srna: Ako se bude napuštao Donjeck, ja ću to poslednji učiniti