0
Fudbal

‘Igramo za raju, zanemarujemo taktiku’ – ovde će se Bosna spremati za Mondijal! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.14 u 21:38

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine za Svetsko prvenstvo u Brazilu će se spremati u Hrasnici, a ne u modernom trening centru u Zenici, saopštio je selektor naših zapadnih suseda Safet Sušić.

bosna

To je totalno neočekivana odluka selektora Bosne i Hercegovine, s obzirom na to da se u Zenici nalazi jedan od najmodernijih trening centara u jugoistočnoj Evropi, za čiju izgradnju je UEFA donirala oko 4,5 miliona evra, a otvorio ga je predsednik ove organizacije Mišel Platini lično.

Međutim, prema Sušićevim rečima, igrači su srećni što će se pripremati u Hrasnici, uprkos tome što je tamošnji teren trenutno potpuno uništen.

“Ja sam to odlučio. Razgovarao sam sa igračima i oni su oduševljeni što ćemo se pripremati u Hrasnici“, izjavio je Sušić.

Podsetimo, Bosna i Hercegovina će ove godine zabeležiti svoj prvi istorijski nastup na Svetskom prvenstvu, a takmičiće se u grupi F sa Argentinom, Nigerijom i Iranom.

Gde će se pripremati za utakmice na Mondijalu, pogledajte u videu ispod.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter