0
Evrokupovi

Ibra: Još sam frustriran zbog Čelsija

Objavljeno: 05.05.14 u 09:39

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da još žali zbog eliminacije od Čelsija u četvrfinalu Lige šampiona, posebno zbog činjenice da nije igrao u revanšu zbog povrede.

Zlatan-Ibrahimovic-PSG

Parižani su posle pobede od 3:1 na svom terenu poraženi u revanšu u Londonu sa 2:0, a odlučujući pogodak postigao je Demba Ba u finišu meča.

„Bio sam veoma razočaran i ljut. Uvek sebi postavim pitanje šta bi bilo da sam igrao. Još više sam frustriran jer smo bolji tim od Čelsija. Tri minuta su nas delila od polufinala, ali stali smo. To nam je iskustvo za narednu sezonu u Ligi šampiona“, rekao je za Ibrahimović za Telefut.

Francuskom timu uteha bi mogla da bude odbrana titule u domaćem prvenstvu, jer tri kola pre kraja imaju osam bodova više u odnosu na drugoplasirani Monako. PSŽ u ponedeljak od 21 dočekuje 15-plasirani Ren, a dva sata ranije Monako će dočekati Gengan, koji je na 16. poziciji.

hotsport.rs/tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter