0
Evropske lige

Vilotić operisan, pauzira dva meseca

Objavljeno: 04.05.14 u 15:37

Srpski fudbaler Milan Vilotić, član Jang Bojsa, zbog operacije ligamenta neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima do kraja sezone u borbi za Ligu šampiona. 27-godišnji štoper, koji je u Bern stigao u zimskom prelaznom roku, bio je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate tima ovog proleća.

vilotic-jb-bazel

„Juče sam operisan. Povredu zgloba vučem još od decembra. Doktori su mislili da nije u pitanju nešto ozbiljnije i da bi oporavak trebalo da traje samo desetak dana. Magnetna rezonanca nije dala pravu sliku, pa je tek artroskopijom utvrđeno oštećenje ligamenta i neophodnost operacije. Naredne dve nedelje ću nositi gips, pa četiri nedelje specijalnu čizmu i tek onda kreće rad na jačanju zgloba i povratak u pun trenažni proces za pripreme za narednu sezonu“ – ističe Vilotić.

Selektor srpske reprezentacije Ljubinko Drulović nedavno je najavio mogućnost da Vilotića povede na američku turneju, ali je sad izvesno da sjajni štoper neće biti na raspolaganju za duele sa Jamajkom, Panamom i Brazilom.

„Veoma mi je žao što se sve dogodilo u ovom momentu, jer, koliko sam video iz medija, bio sam u planovima selektora Drulovića za američku turneju. Drago mi je što sam u konkurenciji i sigurno da će mi to biti dodatni motiv da radim više kada se vratim na teren“ – zaključio je Vilotić.

Vilotić, koji je pre dolaska u Švajcarsku bio član Čukaričkog i Crvene zvezde, ove sezone je odigrao ukupno 22 meča u Super ligi Švajcarske, od čega devet za Jang Bojs. Ekipa iz Berna trenutno zauzima treću poziciju, koja vodi u Ligu Evrope, sa sedam bodova manje od drugoplasiranog Grashopersa.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter