0
ATP

Đoković odustao od Madrida!

Objavljeno: 04.05.14 u 16:46

Najbolji naš teniser Novak Đoković odustao je od učešća na Mastersu u Madridu zbog problema sa povredom zgloba desne ruke. 

Novak Đoković

Uprkos svim preduzetim merama, terapijama i mirovanju, ruka drugog reketa sveta još uvek nije dovoljno oporavljena, potvrdili su današnji pregledi.

“Izvinjavam se svima na turniru i svim španskim navijačima što sam morao da se povučem sa mastersa u Madridu. Činio sam sve što je bilo u mojoj moći da budem spreman za ovo takmičenje, jedno od najvećih u sezoni, ali problemi sa povredom desne ruke ponovo su se pojavili. Sada mi je preostalo da nastavim sa oporavkom. Nadam se da ću izlečiti ruku i da ću biti fit za turnir u Rimu. Jedva čekam da sledeće godine ponovo zaigram u Madridu“, rekao je Đoković.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter