0
Auto Moto

Borković 12. u prvoj trci u Mađarskoj

Objavljeno: 04.05.14 u 14:11

Srpski automobilista Dušan Borković osvojio je 12. mesto u prvoj trci voženoj na stazi Hungaroring što znači da nije uspeo da se domogne makar jednog boda na ovom takmičenju, makar u njegovom prvom delu.

borkovic-navijacice

Iako je u jučerašnjim kvalifikacijama ostvario 10. vreme Borković je zbog određenih neregularnosti na automobilu kažnjen pa je startovao sa poslednje pozicije, a takođe mu je oduzeta i pol-pozicija za drugu trku u kojoj će takođe krenuti sa začelja.

Borković je bez većih problema pretekao vozače iz niže klase, ali kada je naišao na suparnike iz svog ranga to je išlo malo teže odnosno uspeo je da stigne do 12. pozicije sa nešto više od 43 sekunde za pobednikom.

A pobednik prve trke je bio Francuz Ivan Miler u Sitroenu, drugo mesto je pripalo njegovom klupskom kolegi i vodećem u generalnom plasmanu Argentincu Hoze Mariji Lopezu, dok je na najnižoj stepenici pobedničkog postolja završio Portugalac Tijago Monteiro u Hondi.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter