0
Evropske lige

Premijer liga: Mančester siti preuzeo vrh!

Objavljeno: 03.05.14 u 20:28

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su ekipu Evertona rezultatom 2:3 (1:2), u okviru 37. kola Premijer lige.

edin džeko

Pred oko 40.000 gledalaca na stadionu “Gudison park“ u Liverpulu, strelci za “građane“ bili su Aguero u 22. i Džeko u 43. i 48, dok su pogotke za domaće postigli Barkli u 11. i Lukaku u 65. minutu.

Ovom pobedom, Mančester siti je preuzeo prvo mesto na tabeli, s obzirom na to da sada ima isti broj bodova kao i Liverpul, ali i bolju gol razliku od crvenih.

S druge strane, Everton je porazom i definitivno izgubio sve šanse za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto od četvrtoplasiranog Arsenala i dalje ima četiri boda manje, a do kraja sezone će odigrati još samo jednu utakmicu. “Karamele“ će sledeće sezone nastupati u Ligi Evrope.

Na večerašnjoj utakmici, za Mančester siti je nastupio i reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov (29), koji je u igru ušao u 66. minutu umesto Jaje Turea (31).

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter