0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić oduševljen rezervistima: Bili su fascinantni

Objavljeno: 03.05.14 u 19:16

Trener Partizana Marko Nikolić čestitao je svojim fudbalerima na zasluženoj i ubedljivoj pobedi svoje ekipe nad Donjim Sremom. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crno-beli su savladali Sremce rezultatom 5:0, a heroj je bio rezervista Nemanja Kojić koji je postigao het-trik u poslednjih 20 minuta.

Mislim da smo dobro odigrali. Ne treba, naravno, biti nezadovoljan posle 5:0, bili su jako teški uslovi za igranje. Ali, otvorili smo meč izuzetno dobro, prekidom, koje i vežbamo, a i imamo igrače za to. Izmene su potom uradile svoje, sva trojica su odradila posao na fascinatan način, i Nemanja Kojić sa tri gola, i Luka sa fantastičnom energijom na terenu, kao i Nikola Ninković. Lako smo priveli meč kraju, na momente smo igrali i atraktivno. Hvala Partizanovoj publici koja nas je i ovde ovako sjajno bodrila, mi nastavljamo da se borimo, dokle god postoje šanse“, rekao je Nikolić za Arenu sport posle utakmice.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter