0
Evropske lige

Napoli osvojio Kup, neredi prethodili finalu (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.14 u 23:40

Fudbaleri Napolija osvojili su Kup Italije, pošto su večeras u finalu tog takmičenja pobedili ekipu Fiorentine rezultatom 3:1 (3:1).

SSC Napoli v Bayer Leverkusen - Pre-Season Friendly

Na stadionu “Olimpiko“ u Rimu, strelci za Napolitance bili su Insinje u 11. i 17. i Mertens u 92, dok je gol za “violu“ postigao Vargas u 28. minutu.

Treba dodati da je Napoli u poslednjih 11 minuta igrao sa igračem manje, pošto je u 79. minutu drugi žuti, odnosno crveni karton dobio vezista tog tima Gokan Inler (30). U redovima Fiorentine, svih 90 minuta na terenu proveo je potencijalni reprezentativac Srbije Nenad Tomović (27).

Utakmica je počela sa 45 minuta zakašnjenja, zbog nereda koje su na tribinama izazvale pristalice Napolija. Do incidenata je došlo još pre početka meča na ulicama Rima, kada su se sukobile dve navijačke grupe.

Napoliju je ovo peti trofej u Kupu Italije, a prethodna četiri je osvajao 1962, 1976, 1987. i 2012. godine. To je ukupno deveti trofej kluba u istoriji, jer podsetimo, Napoli je dva puta bio šampion Italije, jednom osvajač Superkupa te zemlje i jednom osvajač Kupa UEFA.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter