0
Evropske lige

Barsa se oprostila od Tita, ali i od titule (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.14 u 17:59

Fudbaleri Barselone remizirali su na svom Kamp Nou sa ekipom Hetafea rezultatom 2:2 (1:1) u 36. kolu Lige Primere. 

Poslednji pozdrav za Tita

Uoči starta utakmice, prepune tribine pozdravile su poslednji put preminulog trenera Tita Vilanovu, a na istočnoj tribini raširen je ogroman transparenet sa natpisom “Tito, zauvek sa nama“.

Domaći su odigrali još jednu lošu utakmicu, a gosti iz predgrađa Madrida znali su to da iskoriste i do remija došli golom Lafite u nadoknadi vremena.

Barsa je povela u 23. minutu kada je Dani Alveš pronašao Mesija, a ovaj lepo plasirao pod prečku za 1:0. Hetafe je izjednačio golom Lafite nakon prekida, koji se odlično snašao i pogodio suprotan ugao i rezultatom 1:1 otišlo se na odmor.

Kataloncima je novu prednost doneo Aleksis Sančez, koji je naleteo na odbijenu loptu posle Pedrovog šuta i levom nogom pogodio prvi ugao.

Kada se činilo da će Barselona uzeti sva tri boda, Lafita je iskoristio katastrofalnu reakciju odbrane Barse i glavom savladao Pinta za konačnih 2:2.

Ovaj remi praktično je oprostio Barselonu od titule, pošto matematički, Katalonci mogu da ostanu u trci samo ukoliko Atletiko ne osvoji nijedan bod u poslednja tri kola.

Tabela:

Primera 36

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter