0
ATP

Težak žreb za Đokovića u Madridu

Objavljeno: 02.05.14 u 21:29

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ima priliku da se posle Mastersa u Madridu vrati na prvo mesto ATP liste, a u prestonici Španije ga čeka težak žreb.

Novak Đoković

Đoković se nalazi u istoj četvrtini sa Špancem Davidom Fererom, što znači da mu je on potencijalni rival u četvrtfinalu, a u polovini sa Stanislasom Vavrinkom iz Švajcarske, sa kojim bi mogao da se sastane u polufinalu.

Srpski teniser je slobodan u prvom kolu, a u drugom ga čeka bolji iz susreta Hrvata Marina Čilića i Žoaa Souse iz Portugala. U trećoj rundi, potencijalni rival bi mogao da mu bude Italijan Fabio Fonjini, koji na startu igra sa Aleksandrom Dolgopolovim juniorom, a ukršta se sa pobednikom duela između Jeržija Janovica iz Poljske i Letonca Ernestsa Gulbisa.

Vavrinka na startu igra sa kvalifikantom ili Dmitrijem Tursunovim iz Rusije, a njegov mogući rival u četvrtfinalu je naturalizovani Kanađanin Miloš Raonić, koji čeka boljeg iz duela Lukaša Rosola iz Češke i Francuza Žeremija Šardija. Fererov protivnik u prvom kolu biće ili sunarodnik Albert Ramos ili Nikola Mau iz Francuske.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter