0
Evropske lige

Oven: Ronaldo je najbolji igrač u istoriji Reala

Objavljeno: 02.05.14 u 21:08

Bivši fudbaler Real Madrida Majkl Oven izjavio je da je sadašnji vezista tog kluba Kristijano Ronaldo (29) najbolji igrač u istoriji “kraljevskog kluba“.

Oven

Po njegovom mišljenju, Ronaldo je bolji čak i od legende Real Madrida i svetskog fudbala Ferenca Puškaša.

“Mislim da je najbolji igrač Reala svih vremena Kristijano Ronaldo, a prati ga Ferenc Puškaš. Ronaldo je izjednačio Puškašov veliki rekord od 242 gola za manje utakmica. Takođe je najbrže od svih igrača Reala stigao do broja od 200 golova i drži rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni“, kaže Oven.

On je bio član Real Madrida u sezoni 2004/05. i ističe da vrlo dobro zna sa kakvim pritiskom se suočavaju njegovi igrači.

“Nijednog trenutka nisam sumnjao da ću uspeti kada izađem na teren. Imao sam samo dve brige – šta da radim kada mi bace loptu tokom predstavljanja na stadionu i gde da sedim u svlačionici. Imao sam napad panike na dan predstavljanja. Naučiti rečenicu-dve na španskom je bilo dovoljno teško, ali sam bio preplašen zbog onog dela kada se od mene očekuje da pimplujem loptu pred medijima. Kada su mi bacili loptu, uputio sam volej da bi ljudi koji su došli da me vide imali za šta da navijaju. Tada su mi dali drugu loptu, tako da je jedan navijač dobio odličan suvenir tog dana. Nije postojala šansa da ću pokušati to što se od mene traži, pa da rizikujem da se sapletem i padnem pred tolikim predstavnicima medija“, rekao je Oven.

Bivši engleski reprezentativac je za Real Madrid odigrao 36 utakmica i postigao 14 golova u Primeri.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter