0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Moramo da pobedimo ako želimo da odbranimo titulu (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.14 u 15:54

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je Donji Srem u prošlosti bio neprijatan protivnik crno-belima i naveo da tim iz Pećinaca kvalitetom zaslužuje bolji plasman na tabeli.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ukoliko Partizan želi da odbrani titulu, moramo da odigramo na gornjoj granici mogućnosti i da pobedimo. Donji Srem je veoma neprijatan rival. Partizan se u to uverio više puta. Mnogo toga zavisi od našeg pristupa i bilo bi katastrofalno da kiksnemo posle dobijenog derbija“ – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u sportskom centru Teleoptik, prenosi Tanjug.

Crno-beli su prošledeljnom pobedom od 2:1 nad Crvenom zvezdom prišli večitom rivalu na tri boda zaostatka.

„Na talasu dobrog raspoloženja i puni samopouzdanja koje imamo posle toliko željene pobede, idemo u Novi Sad. Nekako nam se ovog proleća nameštalo da uvek gostujemo timovima koji u tom trenutku igraju presudnu utakmicu. Uglavnom u borbi za opstanak i nije lako igrati takve utakmice. Njihov broj bodova ne prati njihov kvalitet igre“ – objasnio je trener šampiona Srbije.

Nikolić nije želeo ni da se bavi nedavno objavljenim informacijama da se za igrače crno-belih Danka Lazovića i Nikolu Drinčića interesuje atinski AEK.

„Naravno da se pravi projekcija za sledeću sezonu, ali se transferi ne obavljaju u štampi već u tišini na poslovan način. To su igrači koji su i dalje pod ugovorom, ali je rano sada se baviti time u trenutku kada se borimo za titulu, sve misli su nam usmerene ka borbi za bodove“ – kazao je Nikolić.

On je dodao i da se štoper Miloš Ostojić oporavlja od povrede i da će biti u konkurenciji za tim na narednim utakmicama.

Meč 27. kola Superlige Srbije između Donjeg Srema i Partizana igra se sutra od 17 sati u Novom Sadu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter