0
Evropske lige

Murinjo kritikovao Azara: Nisi spreman da se žrtvuješ za tim!

Objavljeno: 02.05.14 u 16:45

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo kritikovao je svog najboljeg igrača Edena Azara zbog nedovoljnog zalaganja i žrtvovanja za svoju ekipu. 

Žoze Murinjo

Posle poraza i eliminacije od Atletiko Madrida u polufinalu Lige šampiona, Azar je izjavio da njegov tim ne ume da napada osim iz kontra napada, što je očigledno razljutilo Portugalca.

“Protiv Atletika, Vilijan je igrao na levom boku i Ešli Kol je imao zaštitu tokom čitavog susreta. Protiv Liverpula, Širle je igrao na toj poziciji i opasni Glen Džonson je bio u potpunosti pod njegovom kontrolom. S druge strane, Azar je igrač koji menatalno nije spreman da pogleda unazad i da daje svoj život za svog saigrača. Ukoliko pogledate prvi Atletikov gol, biće vam potpuno jasno gde je nastala greška i kako smo ga primili. Velik tim na takvom nivou, ne sme da pravi takve greške“, rekao je Murinjo ciljavši na činjenicu da je desni bek Huanfran pobegao Azaru i centrirao kod prvog gola, ali tu nije stao:

“Azar nije igrač koji može stoprocentno da se žrtvuje za ekipu i naravno da nisam srećan sa njegovim igrama u fazi defanzive. Tokom čitave sezone svakodnevno pričam sa njim i na sve načine pokušavam da mu pomognem da napreduje“, istakao je Murinjo.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter