0
Fudbal

Londonski “pevac“ svađa Milan i Real

Objavljeno: 02.05.14 u 18:44

Fudbalski klubovi Milan i Real Madrid zainteresovani su za to da ovog leta u svoje redove dovedu vezistu Totenhem hotspura Paulinja (26).

Paulinjo

Kako prenose britanski mediji, dva velikana evropskog fudbala u Paulinju vide igrača koji bi se odlično uklopio u njihovu ekipu, ali konačnu reč daće ipak Totenhem hotspur, s obzirom na to da Brazilac ima ugovor sa “pevcima“ do 2018. godine.

On je ove sezone za Totenhem odigrao 41 utakmicu i postigao sedam golova u svim takmičenjima, a vrednost na tržištu mu se procenjuje na oko 14 miliona evra.

Milan očajnički želi da pojača ekipu, s obzirom na to da se trenutno nalazi tek na 10. mestu Serije A i sledeće sezone najverovatnije neće učestvovati u Ligi Evrope, dok će Real Madrid ovog meseca imati priliku da osvoji svoju 10. titulu šampiona Evrope i naredne sezone će, kao i uvek, imati najviše moguće ambicije.

Po vašem mišljenju, koja opcija bi bila najbolja za Brazilca?

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter