0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Lazić: Pobedom protiv Crnokose bićemo korak bliže prvom mestu

Objavljeno: 02.05.14 u 15:34

Posle izuzetno teške utakmice i važne pobede nad večitim rivalom Partizanom, košarkašima Crvene zvezde Telekom predstoji duel sa ekipom Crnokose. Kosjerci su jedno od najprijatnijih iznenađenja iz KLS ove sezone, s obzirom da su pored učešća na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća uspeli da izbore plasman i u Superligu Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Duel sa popularnim skakvacima na programu je u subotu 3. maja u dvorani Pionir sa početkom u 17 sati. Ulaznice za ovaj meč u petak se mogu kupiti na blagajni Eventima u TC Ušće, a na dan meča karte će se prodavati na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnici Pionira od 13 sati pa sve do početka utakmice. Cene ulaznica su nepromenjene i koštaju 250 (tribine), 500 (parter), 1000 (plava i bela loža), 1500 (loža) i 5000 dinara (počasna mesta uz teren).

Pre priče o duelu sa timom iz Kosjerića Branko Lazić se u izjavi za zvanični sajt kluba još jednom se osvrnuo na duel sa Partizanom:

„Posle poraza od Cibone u polufinalu ABA lige trebala nam je jedna jaka utakmica i duel sa Partizanom došao je baš u pravo vreme. Bilo je neophodno da dokažemo svima da je meč sa Cibonom bio samo loš dan. Trijumfom protiv večitog rivala smo se ekspresno podigli i vratili samopouzdanje koje će nam biti neophodno za finiš sezone“ – počeo je priču Lazić i potom dodao:

„Bilo je evidentno da smo prvo poluvreme odigrali u velikom grču, što je možda i bilo očekivano. Međutim, nismo se predali ni pored zaostatka od 15 poena na poluvremenu. Zaigrali smo agresivno i čvrsto u odbrani, postizali smo lake poene i na kraju slomili otpor Partizana i zasluženo slavili“ – konstatovao je Lazić.

Zvezda je bez svake sumnje u duelu sa Crnokosom apsolutni favorit, ali prema rečima Lazića to će morati da dokaže i na terenu:

„Nema sumnje da smo kvalitetniji tim, ali ni u kom slučaju ne sme doći do bilo kakvog opuštanja. Ekipa iz Kosjerića dolazi potpuno rasterećena, jer nema šta da izgubi i njihov motiv će svakako biti ogroman. Mi želimo da nastavimo pobednički niz kako bismo napravili još jedan korak ka osvajanju prvog mesta u ligaškom delu i najbolje pozicije pred početak plej-ofa. Da bismo to ostvarili moraćemo da odigramo maksimalno koncetrisano i borbeno. Trudićemo se da od starta nametnemo naš ritam i upišemo još jednu pobedu“ – zaključio je Lazić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter