0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Laković: Ne odustajemo od Nacionalnog stadiona

Objavljeno: 02.05.14 u 22:39

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zoran Laković izjavio je da ta organizacija ne odustaje od izgranje Nacionalnog stadiona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Izgradnja Nacionalnog stadiona bila je planirana usled najavljivane kandidature Srbije za suorganizatora Evropskog prvenstva 2020. godine, međutim, kako se od toga ipak odustalo, izgradnja ovog objekta više nije u prvom planu.

Ipak, generalni sekretar FSS najavljuje da će Srbija u dogledno vreme ipak dobiti Nacionalni stadion.

“Novi stadion je neophodan i reprezentaciji, ali i našim klubovima koji igraju na internacionalnoj sceni. Zato nismo odustali od Nacionalnog stadiona i u dogledno vreme izaći ćemo sa planom“, rekao je Laković za Večernje novosti.

U igri za Evropsko prvenstvo ostalo je još 19 gradova (Baku, Minsk, Brisel, Sofija, Kopenhagen, London, Skoplje, Minhen, Budimpešta, Jerusalim, Rim, Amsterdam, Dablin, Bukurešt, Sankt Peterburg, Glazgov, Bilbao, Stokholm i Kardif), a UEFA će u septembru odrediti 12 gradova domaćina.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter