0
Evropske lige

Konte nezadovoljan: U finale ide ekipa koja je to manje zaslužila

Objavljeno: 02.05.14 u 09:30

Ekipa Juventusa juče je na svom stadionu odigrala 0:0 sa Benfikom i tako ostala bez plasmana u finale Lige Evrope koje će biti odigrano upravo u tom italijanskom gradu.

C_3_Media_1382306_immagine_ts673_400

Šef struke ‘stare dame’ Antonio Konte bio je vidno nezadovoljan posle utakmice, a pre svega zbog toga što smatra da je u finale otišla ekipa koja to nije zaslužila.

„Benfika je ometala igru na svakom koraku, a sudija im je dozvolio da to čine. Npr, dao je šest minuta nadoknade, a tada je već prošlo tri minuta bez igre. Šteta, Benfika je sa dva šuta u okvir gola u dve utakmice prošla dalje“, kazao je Konte i nastavio

„Odigrali smo dobro, bili smo i kondiciono dobri, ali nismo imali sreće. U prvom meču mislim da smo oštećeni za penal i crveni karton kada je Kjelini udaren laktom, a sada nam nije sviran očigledan penal. Dalje je prošao tim koji je manje to zaslužio. Potrebno je samo da pogledate statistiku i to će vam biti jasno“.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter