0
Evropske lige

Gvardiola: Neću se menjati!

Objavljeno: 02.05.14 u 16:17

Trener Bajern Minhena Pep Gvardiola izričit je u svojoj nameri da ne odustaje od svoje fudbalske filozofije i da će nju forsirati i naredne sezone. 

Gvardiola i Riberi

Španac se našao na udaru medija i fudbalskih kritičara zbog nepoštovanja nemačke škole fudbala i zbog nepotrebno forsiranja potpuno drugačije filozofije.

“Ja imam svoju fudbalsku filozofiju od koje neću odustati. Tim sistemom ćemo igrati protiv Hamburgera, Štutgarta u finalu kupa i cele naredne sezone. Naravno da nisam ovde došao da menjam nemačku fudbalsku kulturu, ali imam svoje ideje koje mogu da se sprovedu. Ne umem da učim svoje igrače drugim sistemom igre, tako da će moj tim morati da se prilagodi toj filozofiji“, istakao je Pep i dodao:

“Ne mogu da budem trener Bajerna ako treba da govorim stvari sa kojima se ne slažem. To bi bilo loše i za klub i za igrače koji su inteligentni. Igrači mi ne bi verovali ukoliko nisam iskren prema sebi i njima. Poraz od Reala mi je pojačao veru u svoju filozofiju. Izgubili smo od odličnog tima u polufinalu Lige šampiona, takve stvari su se dešavale i uvek će se dešavati“, rekao je Gvardiola.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter