0
Fudbal

Čelsi spremio 70 miliona funti za Koštu

Objavljeno: 02.05.14 u 13:22

Eliminacija Čelsija u polufinalu Lige šampiona dodatno je podgrejala priče da će već tokom leta ekipu sa Stamford Bridža pojačati Dijego Košta za kojeg su „plavci“ spremni da izdvoje neverovatnih 70 miliona funti.

Dijego Kosta

Polovina spomenutog novca bi otišla na račun Atletika na ime obeštećenja, dok bi druga polovina pripala Brazilcu sa španskim pasošem odnosno Košta bi potpisao petogodišnji ugovor sa nedeljnom platom od 150 hiljada funti što je tri puta više od onoga koliko trenutno zarađuje u Madridu.

„Sve zavisi od njega samog odnosno Dijego najbolje zna šta mu je činiti u budućnosti. Podržaću svaku njegovu odluku. Jasno je da je Čelsi zainteresovan za njega i poznato nam je da „plavci“ imaju ogromnu finansijsku moć. Samjuel Eto je sve stariji i logično je da Košta zauzme njegovo mesto, ali trenutno on je i dalje igrač Atletika“ – rekao je trener „jorgandžija“ Dijego Košta.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter