0
Domaći fudbal

Babić oprezan pred Javor – Voša u Ivanjici bez pola tima!

Objavljeno: 02.05.14 u 20:20

Trener Vojvodine Branko Babić izjavio je da će njegov tim igrati bez kalkulacija na utakmici protiv Javora u Ivanjici, iako će, usled povreda i žutih kartona, Novosađani biti oslabljeni neigranjem čak sedmorice igrača.

Branko Babic

Javor i Vojvodina sastaju se u subotu od 17 časova, a iskusni stručnjak očekuje da crveno-beli ponovo odigraju rasterećeno i, bez obzira na sastav u kojem budu nastupili, prikažu dobar fudbal.

“Ja nisam trener koji je ikada kalkulisao sa sastavom i čuvao igrače, ali je ova situacija zaista došla u najnezgodnije vreme. Od svih prvotimaca koji nisu na raspolaganju, jedino sam planirao da odmorim Nina Pekarića.

Poletanović i Alivodić silom prilika nemaju pravo nastupa u Ivanjici, a nažalost, izjalovio nam se plan da nakon mesec dana pauze damo šansu Gaćinoviću. U razgovoru sa njim i doktorom Vukosavom, zaključili smo da je ipak bolje da ga poštedimo.

Jovan Stojanović je na današnjem treningu obnovio povredu skočnog zgloba, a slična je situacija i sa Milinković-Savićem, kojem je nožni palac još uvek otečen. Srđan Babić je danas prvi put nakon sedam dana izašao na teren, pa ni na njega ne možemo računati.

Zbog svega navedenog, opet ćemo na put voditi nekoliko omladinaca i to Lukovića, Asanija i po prvi put Grgića. Očekujem tešku, tvrdu utakmicu u kojoj ćemo kao i do sada pokušati da igramo lep fudbal, nametnemo tempo i stil igre koji nam odgovara. Kakav će nam to rezultat na kraju doneti, zavisi i od domaćina“, naveo je Babić.

Uzimajući sve u obzir, očekuje se da će Vojvodina u Ivanjici nastupiti u sastavu: Jovanić – Živković, Đurić, Novaković, Nastić – Radoja, Popara – Spremo, Ivanić, Puškarić – Veselinović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter