0
Fudbal

FOTO: Screenshot

Arsenu 122 miliona za pojačanja!

Objavljeno: 02.05.14 u 16:34

Menadžer Arsenala Arsen Venger dobiće do sada najveću sumu novca za letošnja pojačanja, pošto su mu čelnici kluba obećali da će na raspolaganju imati 122 miliona evra.

venger

Kako tvrdi portal Goal.com, Arsen Venger želi da dovede dvojicu napadača, od kojih će jedan moći da pokrije sve tri pozicije u napadu, golmana i centralnog veznog. Ukoliko klub napuste Bakari Sanja i Tomas Vermalen, u opticaju su centralni i desni bek.

Navodno se na Arsenalovoj listi želja nalaze Antoan Grizman, krilni napadač Real Sosijedada, Julijan Dreksler iz Šalkea, dok za poziciju centralnog veznog igrača konkurišu Lars Bender iz Bajer Leverkuzena i Morgan Šniderlin iz Sautemptona.

Podsetimo, Arsenal će se 17. maja boriti za trofej u finalu FA kupa protiv Hala, a na tabeli Premijer lige dva kola pre kraja zauzima četvrto mesto sa pet bodova više od Evertona.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter