0
Ostali sportovi

Spartanka Jasmina Aleksandrov

Objavljeno: 01.05.14 u 19:52

Bivša košarkaška reprezentativka, a sada pobornica trčanja i zdravog života, Jasmina Aleksandrov ostvarila je veliki uspeh proteklog vikenda. Jasmina je za manje od sat vremena završila „Spartansku trku“ u mađarskom Epleniju.

Jasmina Aleksandrov

Sam naziv trke – spartanska, najbolje govori o kakvom takmičenju je reč. U pitanju je trka na pet kilometara sa velikim brojem prepreka, a nije u pitanju samo trčanje. Pored teškog terena, duž trke se nalaze i prepreke koje svi takmičari moraju da savladaju, a između ostalih među njima je i penjanje uz konopac. Pred takmičarima je bilo ukupno 15 prepreka, a za svaku koju nisu mogli da pređu dobijali su po 30 kaznenih poena.

“Ako ste se takmičili na bilo kojoj trci na svetu, bilo da je u pitanju olimpijska, po blatu, iz zabave, za koju su rekli da je najteža na planeti, bićete srećni kada saznate da postoji i nešto više. Prihvatite izazov i izađite iz svoje zone“, stoji u opisu „Spartanske trke“.

Jasmina Aleksandrov je pre nekoliko meseci pokrenula projekat ’Urban fitness’, u okviru kojeg promoviše fizičku aktivnost. Jasmina je istakla da u okviru tog projekta, odnosno programa želi da svim ljudima da podstrek za promenu loših navika i da im oduzme pravo na izgovor da nemaju vremena za trening.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter