0
Ostali sportovi

NHL: Kingsi izbacili Šarkse, prošli Rendžersi i Vajld (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.14 u 09:04

Mečevima koji su odigrani sinoć u NHL šampionatu kompletirani su parovi polufinala konferencija.

487531739_slide

Veliki preokret u seriji napravili su Los Anđeles Kingsi koji su protiv San Hoze Šarksa bili na ivici ambisa, gubuli sa 0-3, da bi na kraju sa četiri uzastopne pobede obezbedili plasman u polufinale i susret sa Anahajmom.

U mjastorici koja je igran na ledu Šarksa, gosti su potpuno dominirali i slavili sa 5:1, a do pobede su stigli zahvaljujući sjajnom golmanu Džonatanu Kviku koji je imao 40 odbrana na utakmici.

Golove za Kingse postigli su Dru Dauti, Anže Kopitar, Tajler Tofoli, Dastin Braun i Tener Persons, dok je jedini gol Šarksa bio delo Meta Irvina.

I u Medison Skver Gardenu gladaće se polufinale konferencije Stenli kupa pošto su Njujork Rendžersi u majstorici pobediloi Filadelfija Flajarse sa 2:1.

Strelci za Rendžerse bili su Denijel Karčilo i Benoa Pulijo, a gol za Flajerse postigao je Džejson Ekison.

Navijše uzbuđenja bilo je Denveru gde su se sastali Kolorado i MInesota, a gosti nakon produžetka rezultatom 5:4 slavili u majsotrici.

Gol odluke u šestom minutu prvog produžetka postigao je Nino Niderejter i tako poslao Vajld u polufinale u kome će se sastati sa braniocima trofeja Čikagom.

U polufinalu istočne konferencije sastaće se Rendžersi i Pingvinsi, te Bruinsi i Kenejdijensi, dok će  u polufinalu ‘zapada’ snage odmeriti Daksi i Kingsi, odnosno Blekhoksi i Vajld.

Rezultati:
Njujork Rendžers – Filadelfija 2:1 (4-3)
Kolorado – Minesota 4:5 produžetak (4-3)
San Hoze – Los Anđeles 1:5 (3-4)

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter