0
Evropske lige

Martinez: Everton ima svoj ponos

Objavljeno: 01.05.14 u 22:33

Menadžer Evertona Roberto Martinez odbacio je špekulacije kako će njegov tim u finišu sezone pokušati da pomogne ili spreči Liverpul da dođe do dugo željene titule šampiona Engleske.

martinez

„Mislim da ne postoji sumnja u integritet našeg fudbalskog kluba. Mi se takmičimo za sebe, želimo da pobedimo u svakoj utakmici. Svaki bod nam je važan, tako da ne možemo sebi priuštiti kalkulacije“, rekao je Martinez.

Everton igra u subotu sa Mančester Sitijem u derbiju kola, a rezultat utakmice mogao bi da odluči o novom šampionu Engleske.

Eventualni trijumf Evertona bi udaljio Mančester Siti od titule, i približio Liverpul njenom osvajanju.

„Nikada nismo razmišljali da izađemo na teren i pružimo bilo šta drugo osim naše najbolje igre. Mi ne igramo fudbal kako bi drugima činili usluge. Imamo svoj ponos“, rekao je Martinez.

Everton je dva kola pre kraja šampionata na petom mestu u ligi sa 69 bodova, i bori se sa četvrtoplasiranim Arsenalom za poziciju koja naredne sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter