0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Lokomotivi selidba u Soči ne donosi A licencu

Objavljeno: 01.05.14 u 15:55

Pre samo nekoliko dana pre svega u ruskim medijima pojavaila se informacija da bi Lokomotiva Kubanj mogla da dobije A licencu Evrolige ukoliko se preseli iz Krasnodara u Soči pošto tamošnja infrastruktura zadovoljava sve uslove koje ova organizacija zahteva. Međutim, vrlo brzo je stigao demanti od strane Evrolige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Kancelarija Evrolige u Barseloni službeno informiše javnost da nije bilo nikakvih pregovora sa Lokomotivom Kubanj u vezi sa A licencom. O tome se nije govorilo ni na unutrašnjim organima takmičenja, kao ni sa predstavnicima tog kluba. Mogućnost prelaska Lokomotive iz Krasnodara u Soči nema nikakve veze sa Evroligom i ne dovodi do automatskog dobijanja A licence“ – rekao je zvanični predstavnik Evrolige za medije i marketing u Rusiji Vera Ivanova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter