0
Košarka

Lejkersi bez trenera: Majk D’Antoni podneo ostavku

Objavljeno: 01.05.14 u 08:41

Nakon katastrofalne sezone Anđeles Lejkersa (27-55) trener Majk D’Antoni podneo je ostavku.

adjustingunderdantoni

Ovu informaciju objavio je klub u sredu uveče. D’Antoni je na klupi Lejkersa proveo nešto manje od dve sezone i u tom periodu sa ekipom imao skor od 67:87.

Ostvka je usledila nakon razgovora na relaciji trener – klub u kojima nije postignut dogovor oko strukture tima za sledeću sezonu, u kojoj bi D’Antoni bio u poslednjoj godini ugovora.

Izvori govore da njemu neće biti isplaćeno ugovorenih 4 miliona dolara, već da će prema dogovoru taj iznos biti duplo manji.

Vest o D’Antonijevom odlasku pozdravio je legendarni košarkaš Lejkersa Irvin Medžik Džonson.

Untitled-1 copy

„Srećni dani su ponovo ovde. Majk D’Antoni je podneo ostavku u Lejkersima. Ne mogu biti srećni’ napisap je Medžeik na Tviteru.

Što se tiče igračkog kadra Lejkerse čeka veliki posao. POd ugovor imaju samo tri igrača uključujući i veterane Stiva Neša i Kobija Brajanta.

D’Antoni je pre Lejkersa trenirao Denver, Finiks i Njujork, a sa Sansima je dvao puta igrao finale Zapadne konferenciije.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter