0
Evrokupovi

LE: Mbia za muk na Mestalji, Sevilja i Benfika u finalu (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.14 u 23:07

Fudbaleri Sevilje nakon šokante utakmice i pobede od 3:1 nad Valensijom plasirali su se u finale Lige Evrope gde će se sastati sa Benfikom koja je u Torinu odigrala 0:0 sa Juventusom.

Europa-League-prize-Money

Sevilja je iz prve utakmice donela prednost od 2:0, ali je večeras Valensija golovima Fegulija, Žonasa i Matjea stigla do potrebnih 3:0 i imala taj rezultat sve do 94. minuta igre kada je Stefan Mbia glavom zatresao mrežu domaćih za potpuni muk na Mestalji.

Ekipa Antonija Kontea nije ispela da nadoknadi 2:1 iz Lisabona pa tako Juventus neće imati priliku da u Torinu odigra finale Lige Evrope. Međutim zbog crvenog kartona srpski reprezentativac Lazar Marković neće moći da nastupi protiv Sevilje.

Tok mečeva:

23.00 Nedugo nakon gola Mbije sudija Mažić odsvirao je kraj utakmice na Mestalji, dok je u Torinu nešto duže trajala nadoknada u kojoj se ništa značajnije nije dogodilo.

22.55 Neverovatna situacija na Mestalji. Maltene gotovo na isteku nadoknade vremena u 94. minutu Mbia je golom doneo Sevilji finale Lige Evrope.

22.30 Valensija je na pragu velikog uspeha! Tim sa Mestalje ne samo da je nadoknadio prednost Sevilje iz prve utakmice polufinala Lige Evrope, već je golom Matjea stigao do 3:0 70. minutu igre. I dok na Mestalji sve pršti u Torinu još uvek nema promene rezultata, ali Benfika igra sa igračem manje pošto je Enco Peres dobio drugi žuti karton.

22.22 Nakon gotovo 20 minuta u drugom delu igre na obe utakmice nema značajnijih uzbuđenja.

22.05 Nastavljenje su utakmici u Valensiji i Torinu.

21.51 Poluvreme na oba meča polufinala. Na Mestalji je viđen odličan fudbal, Valensija se poptuno vratila u borbu za finale, dok Juventus i Benfika igraju bez golova, pa će izabranici Antonija Kontea u drugom delu morati da krenu još jače ukoliko žele da prođu u finale.

21.41 Kolosalnu priliku imala je Sevilja, kada je Baka petom proigrao Rejesa, ovaj šutirao sa oko dva metra a golman Alves sjajno intervenisao. Na utakmici u Juventus – Benfika za sada mreže miruju, domaći imaju blagu inicijativu dok gosti vrebaju iz kontre.

21.30 Žonas u 26. minutu igre postiže drugi gol za Valensiju koja sada vodi sa 2:0, pa je prednost Sevilje iz prve utakmice sada potpuno anulirana.

21.18 Nakon početnog pritiska Sevilja usledila je kontra Valensije koju je ralizovao Feguli za 1:0, odnosno 1:2 u ukupnom rezultatu. U drugoj utakmici koja se igra u Torinu za sada nema većih uzbuđenja.

Liga Evrope, polufinale:
Juventus – Benfika 0:0 (prvi meč 1:2)

Juventus (3-1-4-2): Bufon – Bonuči, Kjelini, Kaseres – Pirlo – Asamoa, Pogba, Vidal, Lihštajner – Teves, Ljorente

Benfika (4-3-3): Oblak – Sikeria, Garaj, Luisao, Pereira – Amorim, Gaitan, Peres – Rodrigo, Marković, Lima

Valensija – Sevilja 0:0 (prvi meč 0:3)

Valensija (4-4-2): Alves – Bernat, Matje, Kosta, Pereira – Pjati, Keita, Pareho, Feguli – Žonas, Vargas

Sevilja (4-2-3-1): Bastos – Navaro, Pareha, Facio, Koke – Kariko, Mbia – Rejes, Vitolo, Rakitić – Baka

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter