0
Ostali sportovi

Krivokapić: Glavni cilj je zlato u Riju

Objavljeno: 01.05.14 u 13:46

Novi predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić u prazničnom intervjuu za list Sport jasno je naznačio šta je gavni cilj seniorske reprezentacije u narednom periodu – zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiro 2016. godine.

krivokapic-vss

„Tako moramo da razmišljamo da bismo dosegli najviše mesto na postolju. Naravno da može da se dogodi srebro, ili bronza, ali naš cilj uvek mora da bude napad na zlatnu medalju. Konkretno, cilj je da u Riju 2016. Srbija bude olimpijski šampion“ – jasan je Krivokapić..

Nekada najbolji golman sveta objašnjava koliki je značaj osvajanje prvog mesta na Olimpijskim igrama za jednog sportistu.

„Mnogo velikih igrača je okončalo karijere a da nisu bili olimpijski pobednici. Verujte mi, sve ostalo je ništa naspram toga. Nipošto ne zanemarujemo ostala takmičenja do Rija, ali želim da timu omogućim apsolutno sve uslove da se 2016. okiti olimpijskim zlatom“ – objasnio je novoiizabrani predsednik VSS.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter