3
Košarka

Gde su bili u Areni? Pogledajte slavlje Delija i igrača nakon derbija (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.14 u 10:46

Nakon što je Crvena zvezda u superligaškom večitom derbiju pobedila Partizan, navijači crveno – belih ostali su i ‘Pioniru’ dobrih pola sata nakaon okončanja utakmice slaveći trijumf.

Untitled-3

U jednom trenutku pridružili su im se i prvotimci ekipe sa Malog Kalemegdana, pa su zajedno otpevali po koju ‘navijačku’.

Sve ovo bi možda i moglo da se podvede pod ljubav prema crveno – beloj boji,  ali samo kada bi smetnuli s uma da je podrška Delija izostala u najvažnojoj utakmici sezone kada je Zvezda protiv Cibone na fajnal foru ABA lige u Kombank areni igrala za plasman u Evroligu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

3 Komentara

  1. Citiram: ‘Sve ovo bi možda i moglo da se podvede pod ljubav prema crveno – beloj boji, ali samo kada bi smetnuli s uma da je podrška Delija izostala u najvažnojoj utakmici sezone kada je Zvezda protiv Cibone na fajnal foru ABA lige u Kombank areni igrala za plasman u Evroligu.’

    0
    0
    Odgovori
  2. da..to su oni odabrani(do kraja navijaci)koji imaju nacionalni naboj i najveci su srbi od svih srba pa po savesti bojkotuju utakmice voljenog kluba iz poznatih razloga.i jos prozivaju ostale da su placenici.ja pratim zvezdu na severu 20 ak godina,al izgleda da su beo satro ekipe pobedile,i da im nista sveto nije,osim novca.setimo se 2000 ljudi sa kartam protiv galatasaraja koji nisu usli u halu,pa derbija na praznik bez publike,bojkot aba lige,pa 800 gledalaca u pioniru protiv borca… eto toliko o ljubavi

    0
    0
    Odgovori
  3. Pesma Djordja Balasevica lepo kaze.Dzaba vam novci moji sinovci dzaba vam bilo dobre volje i pogledi cvrsti i lepljivi prsti itd…itd…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter