0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Borusija stala u red za Ljajića

Objavljeno: 01.05.14 u 13:27

Nakon Liverpula koji je do sada bio najzainteresovaniji za srpskog reprezentativca Adema Ljajića u trku za fudbalera Rome uključila se i dortmundska Borusija koja ima vrlo dobro iskustvo sa našim igračima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema pisanju rimskog Mesađera „milioneri“ u poslednjih nekoliko nedelje intezivno prate igre Adema Ljajića te su već stupili u kontakt sa čelnicima Rome koji su predložili trampu za Emerika Obebejanga, ali kako je trener Borusije odbio tu mogućnost „vučica“ je istakla cenu za bivšeg fudbalera Partizana od 18 miliona evra.

Ljajić je nedavno govorio o tome da ne bi imao ništa protiv da napusti Olimpiko ukoliko u skorije vreme ne dobije veću minutažu. Kako je prošlog leta stigao u Romu iz Fiorentine za osam miliona evra trenutno drugoplasirani tim Serije A mogao bi više nego dvostruko da zaradi na njemu ukoliko Borusija prihvati uslove koje je postavio rimski klub.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter