0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Antić: Finale je dokaz dominacije španskog fudbala

Objavljeno: 01.05.14 u 17:23

Nekadašnji trener madridskih klubova, Atletika i Reala Radomir Antić zadovoljan  je plasmanom tih ekipa u finale Lige šampiona.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Real je nadigrao Bajern Minhen, a Atletiko Čelsi i obe ekipe su zasluženo došle do finala, koje je na programu 24. maja u Lisabonu.

Ovogodišnje finale Lige šampiona je dokaz dominacije španskog fudbala. Veoma sam počastvovan i drago mi je što će se dva moja bivša kluba boriti za titulu“, rekao je Antić koji je kao trener vodio sadašnjeg šefa struke Atletika Dijega Simeonea.

“Dijego je uspeo da sastavi tim od igrača željnih uspeha, koji su smanjili sopstveni ego zarad većeg cilja, što je veliki uspeh. To nije nimalo lak posao. Uvek sam govorio da neverovatni pojedinci ne znače automatski veliki tim, jer je za jedan klub najbitinije jedinstvo u svlačionici. U tome je Atletiko briljantan“, rekao je Antić za Rojters.

Antić je kao 1991. godine vodio Real Madrid, dok je sa Atletikom osvojio duplu krunu 1996. godine.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter