0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Zvezda nadoknadila -4, pa petercima povela sa 2:0! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.14 u 19:21

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su u Kragujevcu ekipu Radničkog nakon boljeg izvođenja peteraca sa 13:12, posle regularnog dela bilo je 10:10 (5:1, 1:3, 3:2, 1:4).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U regularnom delu, domaći su u dva navrata imali +4, ali je u poslednjoj deonici Prlainović najavio povratak crveno-belih, a 11 sekundi pre kraja Vapenski je izjednačio na 10:10.

Prvu meč loptu za odbranu titule Crvena zvezda će imati 10. maja na Tašmajdanu. 

Radnički je mnogo bolje ušao u drugi meč i već na samom startu stekao veliku prednost od 4:0, uz dva gola Filipa Filipovića. Avramović je smanjio na 4:1, ali Radnički je posle prve deonice ipak imao četiri gola viška – 5:1 pogotkom Basare. 

Početkom druge deonice, gosti se vraćaju u život i golovima braće Rašović i Vukčevića smanjuju na 5:4, a u pred odlazak na odmor, Vuksanović je prekinuo seriju Zvezde za 6:4.

Drugo poluvreme otvorio je Filipović fantastičnim golom, svojim trećim za 7:4, a isti igrač je ubrzo ponovo doneo Radničkom +4 – 8:4. Ipak, crveno-beli se ponovo vraćaju preko Vapenskog i Vukčevića, ali je još jednom Basara precizan za 9:6 i odlazak u poslednju četvrtinu.

Iako je delovalo da će domaći uspeti da izjednače na 1:1, Zvezda je odlično zaigrala u poslednjoj četvrtini, tada odgovornost preuzima Andrija Prlainović i sa dva pogotka pet minuta pre kraja smanjuje na 9:8. Filipović je vratio Radničkom +2, ali su potom Man i Vapenski 11 sekundi pre kraja izjednačili na 10:10, pa su pobednika odlučivali peterci.


Peterci:

Radnički: Filip Filipović, Đorđe Filipović, Šefik brani Basari, pa potom i Šariću, Burić precizan.

Crvena zvezda: Radić odbranio Prlainoviću, Nikola Vukčević, Vapenski, Rašović, Avramović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter