0
Evropske lige

Mertesaker: FA kup za spas sezone

Objavljeno: 30.04.14 u 16:56

Štoper Arsenala Per Mertesaker rekao je da londonski tim nije dobro odigrao završnicu Premijer lige zbog čega su ispali iz borbe za titulu, ali da bi osvajanje FA kupa sezonu učinilo uspešnom. 

Per Mertezaker

“Arsenal nije zaslužio da se nađe među tri najbolje ekipe u Premijer ligi. Sledeće godine moramo da igramo bolje ukoliko mislimo da se borimo za trofej. Na gostovanjima smo bili loši i nadam se da ćemo naučiti dosta iz toga. Sezona još nije izgubljena, ostaje nam finale FA kupa sa Halom, u dobroj smo poziciji da obezbedimo Ligu šampiona i ne možemo je smatrati neuspešnom“, rekao je Mertesaker.

Arsenalu je u preostala dva meča sa Vest Bromvičom i Noričem potrebna još jedna pobeda da bi obezbedio mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.


Finale FA kupa između Arsenala i Hala igra se 17 maja na Vembliju.

hotsport.rs/tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter