0
Evrokupovi

Konte: Zaslužujemo finale Lige Evrope

Objavljeno: 30.04.14 u 20:07

Trener Juventusa Antonio Konte smatra da je njegova ekipa dobrim igrala pokazala da zaslužuje da se plasira u finale Lige Evrope. 

antonio-konte-kacket

Fudbaleri Juventusa u četvrtak od 20.45 na svom stadionu u Torinu dočekuju Benfiku u revanšu polufinala Lige Evrope, a u prvoj utakmici portugalski tim je pobedio sa 2:1.

“Želimo da prođemo u finale. Uprkos porazu u prvoj utakmici, koji nismo zaslužili, mislim da smo dokazali da imamo ono što je potrebno da bi se plasirali u finale. Želim da naši navijači naprave vatrenu atmosferu, kao što su to uradili Benfikini navijači prošle nedelje u Lisabonu. Uveren sam da ćemo igrati sa 12 igrača. Benfikini fudbaleri bi trebalo da se paze, pošto će naši navijači ući u borbu“, rekao je Konte.

hotsport.rs/beta

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter