0
Evropske lige

Inzagi najbliži klupi Milana

Objavljeno: 30.04.14 u 14:36

Klarens Sedorf će po svemu sudeći već po okančanju ove sezone morati da napusti klupu Milana pre svega zbog lošeg odnosa sa upravom kluba koja mu već sada traži naslednika, a kao glavni kandidati spominju se dvojica nekadašnjih igrača „rosonera“.

pipo-inzagi-civilka

Gazeta delo Sport tvrdi da je Filipo Inzagi, trenutno trener mladog tima Milana, najbliži klupi kluba sa San Sira pošto o njemu vrlo dobro mišljenje imaju Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani.

U slučaju da nešto ne krene po planu sa Inzagijem kao rezervna varijanta spominje se aktuelni trener Parme i nekadašnji selektor reprezentacije Italije Roberto Donadoni. Moguća, ali ne toliko realna rešenja su i aktuelni selektor „azura“ Ćezare Prandeli i trener Galatasaraja Roberto Manćini.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter