0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Gaudlok MVP Evrokupa

Objavljeno: 30.04.14 u 15:10

Košarkaš Uniksa iz Kazanja Endrju Gaudlok proglašen je za najkorisnijeg igrača Evrokupa u sezoni 2013/14 pošto je bio najbolji igrač ruskog tima koji se plasirao u finale ovog takmičenja u kojem će odmeriti snage sa španskom Valensijom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Novajlija u evropskoj košarci je ove sezone odigrao 21 od 22 utakmice Uniksa u Evrokupu i u svakoj od njih je imao dvocifren košgeterski učinak. Sa 19,1 poena po meču je bio četvrti strelac takmičenja, sa 2,4 trojke po meču je deveti u toj kategoriji, dok je sa 90,5 odsto uspešnosti bio šesti penaldžija.

Gaudlok je svoje brojke popravio u eliminacionim utakmicama pa je tako u šest mečeva osmine, četvrt i polufinala beležio 22 poena uz indeks korisnosti od 18,8 pomogavši tako svom timu da eliminiše Nimburk, Ankaru i Crvenu zvezdu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter