4
Košarka

FOTO: STARSPORT

Danilović: Ako bude potrebe prodaćemo celu petorku

Objavljeno: 30.04.14 u 11:50

Trojka Nolana Smita u poslednjoj sekundi polufinalnog meča ABA lige u duelu sa Partizanom kojom su crno-beli uz poraz ostali i bez plasmana u Evroligu naredne sezone kao da je otvorila oči rukovodstvu kluba iz Humske pošto predsednik Predrag Saša Danilović kaže da je sada pravo vreme da se „okrene novi list“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Da bismo sanirali dugove i vratili potraživanja nekih igrača iz prošlosti jedini spas je prodaja igrača. Postoji mogućnost da ćemo morati da prodamo neke igrače, ali sad nije vreme da pričamo o tome. Kad se završi sezona razmišljaćemo na tu temu. Uradićemo sve što je neophodno za dobrobit Partizana, ma koliko to bilo bolno. Ako budemo prinuđeni da prodamo celu petorku i to ćemo učiniti da bi Partizan posle 14 berićetnih godina mogao da okrene novi list i postavi temelj za novih 14 godina uspeha. I da smo ušli u finale, pitanje je da li bismo sa svim tim dugovanjima i potraživanjima da odgovorimo uslovima Evrolige“ – rekao je između ostalog Danilović u opširnom intervjuu za „Sportski žurnal“.

Danilović se osvrnuo i na svoj odnos sa trenerom Duškom Vujoševićem kao i na njegove česte izostanke sa klupe ove sezone.

„Naravno da je remetilo ritam, jer je Duško bitan za igrače i ceo košarkaški klub. Bolest s kojom se bori nije naivna i sigurno je doprinela žestini nekih njegovih reakcija. S njim se u mnogim stvarima, pogotovo u poslednje vreme, apsolutno ne slažem. Mnogi ljudi s pravom kažu zašto kao predsednik kluba nisam reagovao. Odgovor je da bi moje reagovanje u tim momentima naškodilo timu. Da li će Dule da bude trener Partizana u sledećoj sezoni? To zavisi od Duletovog zdravlja.“

Predsednik Partizana je takođe dodao da nije siguran da će crno-beli anredne sezone igrati u Evrokupu pošto je to takmičenje veliki trošak za klub, kazao je da nema nameru da napusti klub u ovako teškom momentu i napomenuo je da se nada da uprkos problemima neće izostati podrška sponzora i u narednom periodu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0
4 Komentara
    • #partizan ај не лупај бре ти….Можеш тако да кажеш као да је Вујошевић крив за пораз,човек је за овај клуб урадио више од било кога другог,ко зна колико месеци није примао плату и опет је остао у Партизану и све ово време се бори за правду и част Партизана

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter