0
Evropske lige

Boško Janković cilja Evropu

Objavljeno: 30.04.14 u 22:48

Fudbaleri Verone ostvarili su ubedljivu pobedu rezultatom 4-0 nad Katanijom u 35. kolu Serije A, a srpski fudbaler Boško Janković ušao u igru sa klupe i u poslednjih pola sata duela pokazao da se nalazi u veoma dobroj formi.

Boško Janković

30-godišnji Srbin je bio vrlo raspoložen, sjajno je razigravao svoje saigrače i imao je dobru priliku da se upiše i među strelce.  Posle utakmice, Janković nije krio zadovoljstvo i sopstvenim nastupom kao i igrom svoje ekipe i pravcem u koji Verona ide.

“Završnica je sezone i sada je svaka utakmica bitna. Ova ubedljiva pobeda će nam dosta značiti na polju samopouzdanja, pogotovo što je to četvrti trijumf koji smo ostvarili u poslednjih pet duela. Ipak, nema euforije. U preostala tri kola ulazimo mirno i ne odustajemo od borbe za šestu poziciju koja vodi u Evropu“ – objasnio je Janković.

Verona se ovom pobedom popela na osmu poziciju i ima samo bod manje od šestoplasiranog Torina, koji je trenutno na mestu koje vodi u Ligu Evrope. Verona će učešće u Evropi probati da izbori u naredna tri kola protiv Lacija, Udinezea i Napolija.

Prvi od ta tri meča na programu je u ponedeljak, petog maja, kada Verona ide u goste Laciju. Meč je zakazan za 19 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter