0
Evropske lige

Alveša je gađao – trener Viljareala?!

Objavljeno: 30.04.14 u 17:09

Španska policija uhapsila je navijača koji je na meču Viljareal – Barselona bacio bananu ispred Danija Alvesa i na taj način vređao ga na rasnoj osnovi, a prema poslednjim informacijama, to je uradio bivši trener iz omladinskog pogona.

alves banana

Policija je privela 26-godišnjeg Davida Kapaja Lea za koga mediji tvrde da je radio kao trener u mladjim katergorijama Viljareala.

Klub je navijaču, kome preti kazna zatvora od tri godine, doživotno zabranio dolazak na Madrigal, ali nije potvrdio, a ni demantovao da je Kampajo radio u Viljarelu.

Podsetimo, Alveš je pojeo bačenu bananu nakon čega je najnormalnije nastavio da igra i tim potezom izazvao neverovatnu reakciju širom sveta, pošto je dan kasnije društvenim mrežama pružana ogromna podrška akcijom ‘Svi smo mi majmuni’.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter