0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda, Partizan i Rad nezadovoljni suđenjem

Objavljeno: 29.04.14 u 13:40

I dok je opšta ocena sportske javnosti da je Milorad Mažić vrlo dobro odsudio 146. večiti derbi sa tim stavom se očogledno ne slažu u naša dva najveća fudbalska kluba pošto su i Partizan i Crvena zvezda uložili žalbu na arbitražu našeg najboljeg delioca pravde.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ostaje nejasno čime su večiti rivali konkretno nezadovoljni, da li zbog toga što je Mažić dosudio dva čista penala za Crvenu zvezdu ili možda zbog toga što je pustio mušku igru i nije dozvolio „krađu vremena“ ili im je zasmetalo što više igrača nije dobilo javne opomene zbog konstantnog prigovaranja.

Na suđenje se žalio i Fudbalski klub Rad koji smatra da je Slobodan Veselinović oštetio u duelu 26. kola Jelen Superlige u kojem su remizirali 1:1 sa Napretkom na svom stadionu na Banjici.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter